Campionatul Național Universitar de Futsal

Craiova găzduiește, weekend-ul acesta, cea de-a doua ediție a Campionatului Național Universitar de Futsal Feminin. Anul acesta s-au înscris în competiție cinci centre universitare din țară, Craiova, București, Iași, Târgoviște și Cluj-Napoca. Deși adversarele sunt redutabile, oltencele pornesc cu prima șansă având în vedere că la ediția inaugurală trofeul a rămas în Bănie, iar trei dintre fotbalistele echipei craiovene au primit premii individuale din partea Federației Române de Fotbal.

Fotbalul feminin începe să prindă contur și în România, iar din ce în ce mai multe competiții universitare se organizează pentru a promova și dezvolta această ramură. La Craiova, Facultatea de Educație Fizică și Sport a creat o tradiție în ultimii ani prin organizarea unor competiții de fotbal feminin pentru studente, Cupa Victorina Simion – fostă fotbalistă importantă a Băniei și Campionatul Național Universitar de Futsal Feminin. Ajunsă la cea de-a doua ediție, competiția națională va reuni cinci centre universitare din țară care speră să își adjudece marele trofeu.

Anul trecut, echipa Universității Craiova a câștigat competiția ce a avut loc în Sala Sporturilor “Ion Constantinescu”, după ce a obținut trei victorii din trei posibile și trei dintre fotbalistele echipei craiovene au primit premii individuale din partea Federației Române de Fotbal.

Pe lângă premiile oferite echipelor care vor ocupa podiumul, organizatorii vor acorda și trofee individuale pentru golghetera competiției, cel mai bun portar, cea mai tehnică jucătoare și diplome speciale pentru pasiunea pentru sport.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.