„Carol I”, la ceas aniversar

Colegiul Naţional “Carol I” a aniversat, astăzi, 191 de ani de istorie, tradiţie şi  mai ales performanţă în educaţie. Ca o încununare a performanțelor elevilor, dascălilor şi întregului personal al colegiului a fost organizat un program artistic la care au participat elevi, cadre didactice, dar și reprezentanți ai Ministerului Educației.

Prezent la evenimentul festiv, primarul interimar, Mihail Genoiu, a dorit să asigure atât cadrele didactice, cât și elevii că lucrările pentru reabilitarea Colegiului Național “Carol I” vor fi demarate în curând, având în vedere că licitația a fost deja urcată pe SEAP.  Potrivit acestuia, cinci luni va dura numai proiectarea, apoi lucrarea în sine se va face în aproximativ patru ani.

După terminarea evenimentului găzduit de Teatrul Naţional „Marin Sorescu”, elevii Colegiului Naţional „Carol I” şi elevii Colegiului Naţional „Fraţii Buzeşti” s-au întrecut într-o fidelă competiţie a Prieteniei, păstrând şi continuând o frumoasă tradiţie a acestor şcoli după modelul european.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.