Săptămâna Limbilor Străine

Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Universităţii din Craiova organizează zilele acestea cea de-a cincea  ediţie a Simpozionului studenţesc “Săptămâna Limbilor Străine”, eveniment dedicat creativităţii studenţilor de la facultăţile nefilologice. Prima zi a fost marcată prin vernisarea unei  expoziţii de postere realizate de către studenţi.

Cea de-a cincea ediţie a Simpozionului studenţesc “Săptămâna Limbilor Străine”, organizat de Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Universităţii din Craiova, a debutat astăzi. Deschiderea oficială a avut loc la Facultatea de Educație Fizică și Sport în prezența câtorva sute de studenți de la toate facultățile nefilologice.

Prima zi a evenimentului a fost marcată prin vernisarea unei  expoziţii  de postere realizate de către studenţi.

Urmează două zile pline de evenimente dedicate limbilor străine. Mâine va avea loc simularea examenelor  pentru  certificarea   competenţelor  lingvistice la franceză, engleză şi spaniolă. Toţi studenţii participanţi la oricare dintre secţiunile acestui eveniment vor primi diplome de participare şi totodată vor fi acordate premii pentru fiecare secţiune în parte.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.