Întâlnire între generații

Elevii și cadrele didactice de la Liceul Tehnologic Transporturi Căi Ferate Craiova  și-au întâmpinat, astăzi, colegii din școlile gimnaziale ale județului cu un amplu program festiv. Evenimentul face parte din manifestările dedicate Zilei Porților Deschise. Instituţia de învăţământ pregăteşte elevi în domenii precum mecanică si electromecanică.

Zeci de elevi din unitățile școlare doljene au vizitat, astăzi, Liceul Tehnologic Transporturi Căi Ferate pentru a vedea dotările, a cunoaște elevii și cadrele didactice astfel încât să poată  alege unde  vor urma cursurile liceale sau profesionale. Copiii unității școlare au pregătit momente artistice realizate chiar de ei pentru viitorii liceeni.

Liceul Tehnologic Transporturi Căi Ferate dispune de un corp profesoral cu o experiență amplă în domeniul pregătirii tehnice.

Mulți dintre absolvenţii de şcoală profesională de la Liceul CFR din Craiova, promoţia 2017 au deja promise locurile de muncă încă din timpul perioadei de școlarizare. Unitatea școlară are încheiate mai multe parteneriate cu firme în domeniu.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.