Mobilitatea personalului didactic

La nivelul Inspectoratului Școlar Județean Dolj, 385 de cadre didactice și-au depus dosarele pentru obținerea gradațiilor de merit pentru cele 277 de locuri disponibile. Ca noutate, anul acesta baremul minim de admitere este de 65 de puncte. Cele mai multe cereri sunt la educatori, 53 pentru cele 29 de poziții și învățători, 72 pentru 43 de locuri. La polul opus se situează personalul de conducere, îndrumare și control, unde pentru 15 poziții au fost depuse 12 dosare.

Pe 12 mai s-a finalizat perioada de depunere a dosarelor pentru obținerea gradațiilor de merit. După centralizare, în județul dolj sunt 385 de cadre didactice care se luptă pentru unul dintre cele 277 de locuri disponibile.

În curând va avea loc și concursul pentru ocuparea posturilor vacante de director, respectiv director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar. În județul Dolj sunt disponibile 44 de funcții de director și 18 de adjunct.

De astăzi începe perioada de depunere a dosarelor pentru examenul de titularizare , iar în Craiova vor fi patru centre de examen, la Colegiul Național „Ștefan Velovan”, Colegiul Tehnic „C.D. Nenițescu”, Liceul Tehnologic „George Bibescu” și Colegiul Tehnic Energetic.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.