Invitație la „Spațiu privat”

O nouă premieră la Teatrul Naţional “Marin Sorescu”. Joi, de la ora 17:00, la sala “I.D. Sîrbu”, spectacolul “Spațiu privat” reunește 8 piese scurte în care vedem ce valoare mai are intimitatea pentru noi. Evenimentul teatral face parte din proiectul la care instituția de cultură din Craiova a fost invitată să participe de către Institutul Goethe din Washington într-un parteneriat transatlantic, ce reunește 14 teatre, dintre care 5 din Statele Unite ale Americii și 9 din Europa.

Spectacolul „Spațiu privat” reunește 8 piese scurte de 5 minute în care  vom vedea ce valoare mai are intimitatea pentru noi. Proiectul   este inițiat de Institutul Goethe din Washington și reunește 14 teatre, dintre care 5 din Statele Unite ale Americii și 9 din Europa.

Regia artistică este semnată de americanul Richard St. Peter, scenografia aparţine Liei Dogaru, iar din distribuție fac parte Mirela Cioabă, Anca Dinu, Gina Călinoiu, Ioana-Florentina Manciu, Valentin Mihali, Cătălin Miculeasa şi Theodora Bălan. Biletele se pot cumpăra, atât online de pe site-ul Teatrului Marin Sorescu, cât și de la agenție.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.