Poveste și fotografie

Facultatea de Litere din cadrul Universității din Craiova a organizat, astăzi, la Muzeul de Artă un workshop despre fotografie. Mentorul activităților a fost  Manolis Metzakis din Grecia. Evenimentul face parte din programul Concursului Internațional Studențesc “Text și imagine”. Studenții prezenți în număr mare la eveniment au aflat multe lucruri interesante despre cum se compune o fotografie profesională și au putut admira mai multe opere realizate de artistul fotografic Manolis Metzakis.

Studenții  Facultății de Litere de la Universitatea din Craiova participă în aceste zile la mai multe evenimente cu caracter artistic. Astăzi, tinerii au putut afla secretele unei fotografii reușite de la un maestru în arta fotografică, grecul Manolis Metzakis.

Evenimentele dedicate dezvoltării laturii artistice a studenților de la Litere continuă mâine  cu workshop-ul susținut de un celebru artist fotograf ucrainean. Manifestările fac parte din activitățile Concursului Internațional Studențesc “Text și imagine” . Cele mai bune eseuri și fotografii vor fi premiate cu excursii în India, echipamente foto și cărți.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.