Ziua Liceului Tehnologic Auto

Liceul Tehnologic Auto a îmbrăcat, astăzi, haine de sărbătoare. Elevi, cadre didactice și invitaţi speciali au luat parte la manifestările dedicate Zilei liceului. Cu acest prilej, instituția de învățământ şi-a prezentat oferta de admitere şi baza materială elevilor de gimnaziu dornici de a se înscrie la liceu.

Ziua Liceului Tehnologic Auto a fost marcată, astăzi, printr-o serie de manifestări cultural-educative. Evenimentele festive din acest an au capătat şi o altă conotaţie, în contextul revitalizării învăţământului profesional şi tehnic, prin apariţia formei duale.

Peste 250 de elevi din mediul urban și rural au fost prezenți, astăzi, la Liceul Tehnologic Auto. Aceștia au vizitat sălile de clasă, laboratoarele, sala de sport, dar şi atelierele unde se fac orele de practică. Tinerii au putut să îi cunoască şi să adreseze întrebări profesorilor, aceia care, în funcţie de opţiunea şi profilul ales, le vor fi dascăli în anii viitori.

Profesorii liceului, împreună cu reprezentanţii agenţilor economici au ieşit în întâmpinarea viitorilor elevi, prezentându-şi oferta educaţională – învăţământ de calitate,  laboratoare şi ateliere cu dotări performante, internat și cantină  – în multe şcoli gimnaziale din mediul rural şi urban, într-o acţiune intitulată sugestiv Caravana Meseriilor, acţiune ce a avut ca scop prezentarea oportunităţilor şi a facilităţilor oferite de învăţământul profesional şi tehnic.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.