Evenimente la Fizică

Sub egida celor 70 de ani de învățământ academic la Universitatea din Craiova, Departamentul de Fizică al Facultății de Științe organizează în această perioadă o serie de manifestări prin care se dorește atragerea tinerilor către domeniile științelor exacte. Șirul evenimentelor va debuta, mâine, cu cea de-a șaptea ediție a concursului “PROFIZ” și se va încheia, sâmbătă, cu acordarea titlului de Doctor Honoris Causa cercetătorului Mihai Vișinescu.

Departamentul de Fizică din cadrul Facultăţii de Ştiinţe va organiza, mâine, sesiunea naţională de comunicări pentru studenţi şi tineri cercetători PROFIZ 2017. Concursul, aflat la cea de-a şaptea ediţie, reuneşte cei mai buni studenţi din cele mai importante centre universitare din ţară, pentru a prezenta rezultatele obţinute în domeniul lor de interes.

Evenimentele continuă joi și vineri. Departamentul de Fizică va găzdui concursul pentru elevi “Liviu Tătar”.

Sâmbătă, Sala Albastră a Universității din Craiova va găzdui o ceremonie de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa cercetătorului Mihai Vișinescu.

Activitățile organizate la Departamentul de Fizică se vor încheia cu un curs festiv susținut de Cristian Şarpe, cercetător la Institutul de Fizică al Universităţii din Kassel, Germania.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.