Zilele Porțílor Deschise la UCv

Emoții, speranțe și multe întrebări. Holurile Universității din Craiova au răsunat, astăzi, de efervescența unui nou început. Instituția academică și-a deschis larg porțile în cadrul celei de-a XV-a ediții a Zilelor Porțílor Deschise la Universitatea din Craiova.

Studenți și cadre didactice ale Universității din Craiova s-au cunoscut cu viitorii studenți. Zilele Porților Deschise au debutat, astăzi, la Universitatea din Craiova. Elevi din toate județele Olteniei au trecut pragul instituției de învățământ superior încărcați cu multe întrebări care să îi ajute în alegerea carierei .

Cele 12 facultăți și-au amenajat standuri, unde elevii pot afla informații cu privire la oferta educațională, condițiile de studiu, dar și de cazare .

Zilele dedicate Porților Deschise la Universitatea din Craiova continuă și mâine. Studenți si cadre didactice vor răspunde la întrebări elevilor, vor prezenta domeniile şi specializările, cifra de şcolarizare, criteriile de admitere, dar și perspectivele profesionale pe care le oferă cele 12 facultăți.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.