Energia electrică prin ochii tinerilor

Facultatea de Inginerie Electrică de la Universitatea din Craiova a reunit  astăzi elevi și cadre didactice din toată Oltenia. Tema evenimentului a purtat numele “Energia electrică în secolul XXI”.Tinerii au fost provocați să discute despre producerea, transportul și distribuția energiei electrice, precum și despre energia verde.

Facultatea de Inginerie Electrică în parteneriat cu Distribuție Oltenia a reunit la Craiova elevi și profesori coordonatori din 14 instituții școlare din Oltenia. Trecutul, prezentul și viitorul energiei electrice au fost aspectele ce au constituit temele sesiunii de comunicare  “Energia Electrică în secolul XXI”.

Provocarea lansată liceenilor are în prim plan schimbul de idei și dezvoltarea educațională. Cele mai bune prezentări au fost premiate de către Distribuție Oltenia.

Sesiunea de comunicare aduce beneficii atât elevilor care își pot descoperi afinitatea către o carieră în domeniul energetic cât și profesorilor coordonatori și cadrelor universitare, care fac astfel schimb de idei cu noua generație.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.