Competiție de tenis de masă

Schimb incredibil de mingi, multe emoții și determinare în câștigarea  Campionatului Naţional Universitar de Tenis de Masă. Peste 30 de studenți din 8 centre Universitare din țară se află în plină competiție.Evenimentul este organizat de Universitatea din Craiova în colaborare cu Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar şi Federaţia Română de Tenis de Masă.

Universitatea din Craiova în colaborare cu Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar şi Federaţia Română de Tenis de Masă, organizează  în această perioadă Finala Campionatului Naţional Universitar de Tenis de Masă. Tenisul de masă este unul dintre cele mai rapide sporturi, cu cei mai mulți practicanți dintre toate disciplinele sportive.

La această competiție participă studenți cu rezultate  sportive la nivel național.

Câştigătorii Finalei Campionatului Naţional Universitar de Tenis de Masă vor primi cupe, diplome şi premii în bani. România a fost reprezentată în premieră în competiția olimpică de tenis de masă în 1992, la Jocurile Olimpice de la Barcelona, iar de atunci sportivii noștri nu au mai lipsit de la nicio ediție a Jocurilor Olimpice.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.