Pe podium la Hexagon

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Craiova  a obținut locul I la Hexagonul Facultăţilor de Drept. Concursul studenţesc de tradiţie, organizat anual, cu probe ştiinţifice şi sportive,  reuneşte cadre didactice şi studenţi de la cele mai prestigioase facultăţi de drept din ţară. Anul acesta, în premieră, competiția s-a desfășurat la Chișinău, în Moldova.

 

Pe podium la competiţia studenţească „Hexagonul Facultăţilor  de Drept” la  Chişinău, lotul craiovean al Facultăţii de Drept a obţinut premiul I şi a păstrat în Bănie cupa câştigată şi anul trecut. Atât probele ştiinţifice, cât şi cele sportive au fost câştigate de echipa olteană. La disciplinele „Drept civil” şi „Drept penal” echipele facultăţii craiovene au obţinut locul 2, iar la „Drept constituțional” oltenii s-au poziţionat pe locul 1.

 

Studenţii craioveni s-au pregătit intens pentru această competiţie, mai ales că în 2016 au reușit să aducă în Bănie marele premiu. Experienţa trăită anul trecut, constructivă atât pe plan profesional cât şi personal, spun aceştia, a meritat din plin toate eforturile depuse.

Rezultate de excepţie au obţinut studenţii craioveni şi la disciplinele sportive, la fotbal şi şah ocupând locuri fruntase.

Evenimentul a devenit deja o tradiţie şi reuneşte reprezentanţi ai celor 6 facultăți membre ale Hexagonului: Facultatea de Drept a Universității din București, Facultatea de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Drept „Simion Bărnuțiu” a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Drept a Universității din Craiova și Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara. Anul viitor, Hexagonul se va desfăşura la Sibiu.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.