Ziua Porților Deschise la IJJ

Sirene, girofaruri, lupte de stradă si urmăriri, acestea sunt ingredientele unui spectacol total găzduit de sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dolj. Sute de elevi și părinți au vizitat, astăzi, Jandarmeria cu ocazia desfășurării Zilei Porților Deschise. Manifestarea reprezintă o avanpremieră a Zilei Jandarmeriei, din 3 aprilie.

În cadrul manifestărilor dedicate aniversării a 167 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul Județean de Jandarmi Dolj a organizat o serie de activităţi la care au participat peste 600 de copii, în special elevi din învăţământul primar şi gimnazial, dar şi grupe de grădiniţă.

Vizitatorilor le-au fost prezentate exerciţii demonstrative de karate, antiterorism şi cu câini de serviciu. Copiii s-au putut juca în voie cu tehnica din dotarea Jandarmeriei, majoritatea declarând că meseria de jandarm este una minunată.

Mâine, în intervalul 13.00 – 15.00, în Grădina Botanică va fi organizat un stand cu tehnica şi materialele din dotarea structurilor de jandarmi.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.