Workshop internațional

Colegiul Național Economic “Gheorghe Chițu” derulează, în această perioadă, un proiect internațional în care sunt implicate școli din Franța, Italia, Grecia și Polonia. Workshopul organizat astăzi, vizează schimbul de experiență între unitățile de învățământ partenere, atât din punct de vedere al educației, cât și al culturii.

Diversitatea în educație este una dintre provocările viitoare pentru școli în următorul deceniu. În acest context, Colegiul Naţional Economic „Gheorghe Chițu” din Craiova derulează în această perioadă, în parteneriat cu școli din patru țări europene, proiectul „Acces to school for everyone”.

În cadrul proiectului, elevii din școlile partenere au pregătit preparate tradiționale specifice fiecărei zone și au aflat diferențele educaționale dintre cele 5 țări participante.

Proiectul vizează schimbul de experiență privind metodele didactice și împărtășirea ideilor despre educația pentru diversitate prin utilizarea unor metode de predare-învățare mai puțin folosite la clasă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.