Ecologizare la “Charles Laugier”

Lecție de ecologie în cadrul programului “Școala Altfel”. Elevii Liceului “Charles Laugier” au fost antrenați într-o activitate practică de ecologizare și de plantare de flori și copăcei. Înarmați cu cazmale, greble şi sape, tinerii au aranjat micile spaţii verzi din faţa liceului.

În cadrul “Școlii Altfel”, elevii de la Liceul “Charles Laugier” au invățat ce înseamnă ecologia și s-au implicat într-un proiect de amenajare a unui loc special pentru ei, chiar în curtea liceului. Cu mic, cu mare, tinerii au încercat să contribuie fiecare la înfrumusețarea spațiului și la plantarea florilor.

La activitatea ecologică a participat şi directorul adjunct al unităţii, care a apreciat  foarte mult activitatea desfăşurată.

Programul “Şcoala Altfel”, organizat anul acesta la alegerea fiecărei şcoli în parte, cuprinde printre cele mai diverse activităţi. Dincolo de vizitarea unor obiective culturale sau instituţii publice, cadrele didactice pot desfășura diferite activități extracurriculare în cadrul cărora elevii să-și dezvolte personalitatea.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.