EXERCIȚIU AL ISU DOLJ

În cadrul unui exercițiu al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj, a fost simulată astăzi o explozie puternică ce ar fi zguduit cartierul craiovean Lăpuș Argeș. Pompierii ISU au simulat si un incendiu ce a curpins subsolul unei societăți ce comercializează produse congelate și refrigerate.

Angajații societății s-au sesizat că la o conductă din subsolul clădirii sunt pierderi mari de amoniac. Au încercat să remedieze defecțiunea, dar fără succes. Când s-au văzut depășiți au sunat la 112, dar a fost prea târziu. În subsol s-a produs o explozie care a generat un incendiu.

Panica i-a cuprins pe angajații societății de produse congelate și refrigerate. Unii au suferit arsuri grave, alții s-au ales cu fracturi în îmbulzeala de după explozie. 12 muncitori au fost intoxicați cu amoniac.

A fost vorba însă doar despre simularea unui incendiu. Cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență au vrut să se convingă pe viu în cât timp se poate interveni și gestiona situația în cazul unei explozii adevărate.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.