Cros studențesc

Universitatea din Craiova, Facultatea de Educație Fizică și Sport și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret  Dolj  au organizat astăzi, „Crosul studențesc de primăvară in memoriam C.A. Stroe” – ediția a III-a. Acțiunea s-a desfășurat în Grădina Botanică din Craiova. La linia de start a fost aglomeraţie, la competiție participând peste 500 de studenţi craioveni, care s-au bucurat de o uşoară sesiune de mişcare.

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova  organizează în fiecare an un cros rezervat studenţilor ce studiază la Universitatea din Craiova în memoria  profesorului Corneliu Andrei Stroe .

La acest eveniment sportiv a fost prezentă şi soţia regretatului profesor, Corneliu Andrei  Stroe, care a vorbit despre începuturile soţului său în sport şi trecerea sa spre performanţele manageriale din fotbal.

Printre studenţii participanţi s-au aflat şi sportivi de performanţă sau care au practicat în trecut un sport, iar în acest moment sunt cursanţi ai Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova. De altfel, toţi cei care s-au clasat pe primele trei locuri, atât la băieţi, cât şi la fete, sunt studenţi ai Facultății de Educație Fizică și Sport.

Organizatorii au oferit câte o diplomă laureaţilor şi cupe pentru câştigători, precum şi alte premii.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.