“Craiova festivă”

Sub egida manifestărilor dedicate aniversării a 70 de ani de la înfiinţarea Universităţii din Craiova, Facultatea de Ştiinţe Sociale a organizat, astăzi, cea de-a treia prelegere din ciclul de conferinţe: Craiova – istorie şi societate urbană. Evenimentul “Craiova festivă: secolul al XIX-lea şi sărbătorile naţionale” l-a avut în prim-plan pe Nicolae Mihai, cercetător ştiinţific III la Academia Română – Institutul de Cercetări Socio-Umane „C.S. Nicolăescu-Plopşor”.

În cadrul manifestărilor dedicate aniversării a 70 de ani de la înfiinţarea Universităţii din Craiova, Facultatea de Ştiinţe Sociale  a organizat un ciclu de conferinţe, ce se adresează studenţilor şi tuturor celor interesaţi sau pasionaţi de istoria locală. Evenimentele se vor derula până în luna iunie. Cea de-a treia prelegere a fost susținută de cercetătorul științific Nicolae Mihai.

În perioada următoare, vor susține conferințe cadre didactice ale Universității din Craiova, precum și reprezentanți ai instituțiilor de specialitate din regiune.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.