Masterat în franceză, la Drept

Facultatea de Drept a Universităţii din Craiova desfăşoară programul de studii universitare de masterat, specializarea „Drepturile omului”, cu predare integrală în limba franceză. În cadrul acestuia, mai multe cursuri vor fi susținute de profesori invitaţi de la facultăţile de drept partenere din Franţa, Elveţia şi Spania.

Programul de  master cu predare în limba  franceză,  în  domeniul „Drepturilor  omului” oferit  de Facultatea  de   Drept  a  Universităţii  din Craiova  îşi  primeşte profesorii  invitaţi  din  instituţii de învăţământ superior francofone şi în cel de-al doilea semestru al acestui an de  învăţământ.

Studenţii  craioveni  au  posibilitatea  să  elaboreze   şi să  susţină tezele de disertaţii sub coordonarea directă  a profesorilor străini invitaţi şi să fructifice oportunităţile oferite.

Pentru anul universitar viitor, Facultatea de Drept pregăteşte un program de master, specializarea Dreptul afacerilor/ Business Law, cu predare în limba engleză. De asemenea, pentru studenţii străini din cadrul programului Erasmus+ sunt pregătite materiale didactice în limba engleză sau franceză.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.