Bugetul local, în dezbatere

Sala Mare a Primăriei Craiova a găzduit astăzi, Dezbaterea publică a Proiectului privind Bugetul de venituri şi cheltuieli al municipiului, pentru anul 2017. Potrivit proiectului de buget, Primăria Craiova are venituri de 600.000 de lei, din care aproximativ 40 milioane lei vor fi alocate pentru lucrările de investiții. În topul priorităților se află reabilitarea Colegiului Național „Carol I”, pentru care a fost alocat un buget de 1,5 milioane lei, bani ce vor fi folosiți pentru proiectare și execuție.

Reprezentanții Primăriei Craiova au prezentat astăzi, bugetul pentru anul2017.  Acesta este calculat pentru o sumă de 600 milioane lei, dintre care  aproximativ 40 milioane lei pentru lucrările de investiții.

Sumele cele mai mari sunt alocate, în anul 2017, Învățământului și Culturii. Învățământul preuniversitar va primi 211 milioane lei, în timp ce cultura, 100 milioane lei. Pentru Sănătate, Primăria Craiova a prevăzut în buget o sumă de 39,6 milioane de lei, care este împărţită spitalelor din subordine.

După dezbaterea publică, proiectul de buget va fi supus aprobării Consiliului Local și în funcție de priorități, acesta poate fi supus unor rectificări, pe parcursul anului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.