Mii de elevi înscriși

Peste 4650 de elevi au fost înscriși, în prima fază a primei etape de înscriere în clasa pregătioare, dintre aceștia 3751 au fost declarați admis. Pentru restul situația va fi clarificată în cadrul celei de-a doua faze. În această etapă au fost înmatriculați copiii care se află în circumscripția unităților de învățământ.

S-a încheiat prima fază a primei etape de înscriere a elevilor la clasa pregătitoare. Din cei peste 4650 de copii înscriși, au fost admiși 3751. S-a cerut suplimentarea cu 510 locuri, iar în anumite școli a fost suplimentat chiar numărul de clase existente.

După afișarea în unitățile de învățământ și pe site-ul inspectoratului școlar și al unităților de învățământ a candidaților înmatriculați, a numărului de locuri rămase libere și a listei copiilor neînscriși după prima etapă va începe pe 23 martie a a doua etapă de înscriere. Sunt așteptați părinții copiilor care nu au fost cuprinși în nicio unitate de învățământ în etapa anterioară sau care nu au participat la prima etapă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.