Bursa locurilor de muncă

Doljenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi, pe 7 aprilie, la Bursa Locurilor de Muncă organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova, începând cu ora 9.00. Agenții economici care vor participa la această acţiune vor avea prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Fortei de Muncă Dolj va organiza, pe 7 aprilie, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Acţiunea se va desfăşura începând cu ora 09.00 la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova. Obiectivul principal al acestei măsuri active îl constituie creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă disponibile în rândul şomerilor, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de forţă de muncă.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante  şi sunt interesaţi să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, pot depune situaţia  privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul Agenţiei Locale Craiova situate în str. Eugeniu Carada , nr. 13A sau le pot transmite pe adresa de e-mail a instituţiei: [email protected]

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.