Meditaţii gratuite la UCV

Elevii olteni, pregătiţi pentru Bac de profesori de la Universitatea din Craiova. În cadrul parteneriatului încheiat de Inspectoratele Școlare Județene din regiunea Olteniei cu Universitatea din Craiova, mii de elevi de clasa a XII-a vor face cursuri de pregătire pentru examenul de Bacalaureat cu profesori universitari. Cursurile sunt gratuite.

Meditaţii gratuite pentru elevii din Oltenia. Peste 2000 de adolescenţi vor fi pregătiţi pentru bacalaureat de profesori de la Universitatea din Craiova. În acest sens a fost semnat un protocol între inspectoratele şcolare din regiunea de sud-vest şi Universitatea din Craiova.  Prin intermediul acestuia se oferă suport didactic elevilor, dar și cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, care vor susține examenele de titularizare, definitivat și gradul didatic II în anul 2016.

Cei cinci reprezentanţi ai inspectoratelor şcolare din judeţele Olteniei  le-au mulţumit profesorilor universitari că au dat dovadă de profesionalism în pregătirea elevilor pentru susţinerea examenului de Bacalaureat.

Acţiunea de pregătire a elevilor se va derula în paralel cu cea a cadrelor didactice pentru examenele de definitivat, titularizare şi gradul II.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.