Sancțiuni pentru viteză

Peste 100 de sancțiuni pentru viteză au fost date, în  acest sfârșit de săptămână, de polițiștii doljeni. Aceștia au  acționat pe principalele artere rutiere din municipiul Craiova, dar și pe sectoarele de drumuri naționale și europene din județ în scopul prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză. Totodată s-a urmărit și prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool.

Vitezomanii au fost în vizorul oamenilor legii, în acest weekend. La acțiune au participat polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, Biroului Drumuri Naționale și Europene, precum și din cadrul celorlalte formațiuni de poliție rutieră de pe raza județului Dolj, fiind constatate 3 fapte de natură penală, precum și 178 de abateri contravenționale la regimul circulației pe drumurile publice.

În timpul derulării acțiunii, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 5 permise de conducere.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.