Completarea normei didactice

A început procedura de completare a normei didactice. Inspectoratul Școlar Județean Dolj a făcut publică lista cu normele și fracțiunile de norme care sunt rezervate sau vacante în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Dolj.

În perioada 22 – 28 februarie, vor fi afişate catedrele vacante iar cererile vor fi depuse în următoarele două zile. Pe 27 februarie, va avea loc susţinerea probelor practice/orale în cadrul  profilului, iar în ultima zi a intervalului va fi organizată  repartizarea.

Inspectorii școlari spun că noutățile din acest an sunt că unitățile de învățământ nu vor mai putea schimba criteriile specifice de la o etapă la alta de mobilitate, iar în cazul profesorilor de religie aceștia trebuie să obțină avizul cultelor la fiecare etapă de schimbare a catedrei. Totodată, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Dolj au anunțat că ședințele de repartizare nu mai sunt publice și vor participa doar cei care au note la concurs sau reprezentanții legali și comisia de concurs.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.