Start înscrierilor în clasa pregătitoare

Începe înscrierea copiilor la clasa pregătitoare. Mâine, toate unitățile de învățământ trebuie să afișeze locurile disponibile pentru clasa pregătitoare, precum și informațiile care permit părinților să cunoască activitatea specifică din cadrul unității. Părinții cu copii care împlinesc vârsta de șase ani după 31 august 2017 trebuie să-i supună unor testări psihosomatice care vor fi făcute de specialiști în cadrul grădinițelor.

De mâine începe procesul de înscriere a preșcolarilor în clasa pregătitoare. Se vor înmatricula copiii care au împlinit vârsta de 6 ani până la 31 august. Cei care împlinesc această vârstă după 31 august vor fi evaluați psihosomatic în cadrul grădiniței.

Toate unitățile de învățământ trebuie să afișeze locurile disponibile pentru clasa pregătitoare, precum și informațiile care permit părinților să cunoască activitatea specifică din cadrul unității.

Potrivit calendarului prevăzut de Ministerul Educației Naționale, pentru anul școlar următor înscrierile la clasa pregătitoare se vor derula în perioada 27 februarie – 16 martie. Părinții pot depune formulare atât la unitățile școlare, cât și online pe înscriere.edu.ro.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.