Simulările, în prim plan

Simulările şi înscrierea preşcolarilor în clasa pregătitoare au fost principalele teme abordate în cadrul şedinţei lunare cu directorii, desfăşurată la Inspectoratul Şcolar Judeţean. Cadrele didactice trebuie să asigure prezenţa elevilor la testări în procent cât mai mare, astfel încât rezultatele la examenele naţionale din vară să fie cât mai bune în fiecare unitate de învăţământ. Până pe 22 februarie, toate şcolile trebuie să afişeze locurile disponibile la clasele pregătitoare, iar cererile de înscriere pot fi depuse până pe 16 martie.

În cadrul şedinţei cu directorii de la Inspectoratul Şcolar Judeţean s-au discutat probleme care ţin strict de procesul educaţional. Simulările examenelor naţionale se apropie cu paşi repezi, iar conducerea ISJ îşi  propune o prezenţă a elevilor la  aceste examene în procent cât mai mare, iar rezultatele să fie cât mai bune în fiecare unitate şcolară.

Înscrierea în clasa pregătitoare a copiilor care împlinesc şase ani până la data de 31 august 2017 se va face până pe 16 martie. Pe 22 februarie este data-limită la care trebuie afişate locurile disponibile în unităţile care au o astfel de formă de învăţământ, urmând ca în intervalul  23 februarie – 2 martie, fiecare şcoală să desfăşoare „Ziua porţilor deschise”, în care se va prezenta oferta educaţională.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.