În practică la ISU

Timp de patru săptămâni, 14 studenţi ai Facultăţii de Pompieri  din cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”din București  îşi vor desfăşura stagiul de practică în cadrul structurilor de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  “Oltenia” al judeţului Dolj,  pentru a deveni ofiţeri. Viitorii pompieri  vor lucra împreună cu angajații ISU în activități specifice.

După ce au parcurs primii ani ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza,” cei 14 studenţi  vor executa stagiul de pregătire la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă  “Oltenia” al judeţului Dolj.

Conform procedurilor, fiecare student a fost repartizat unui pompier cu experienţă, care va îndeplini atribuții de tutore profesional până la finalizarea stagiului de practică şi care îi va prezenta specificul fiecărei misiuni.

Mihnea este student în anul III la Facultatea de Pompieri din  cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”din București și este pe cale să își îndeplinească visul din copilărie.

Pe parcursul celor patru săptămâni, viitorii ofiţeri vor învăţa să îmbine cunoştinţele teoretice dobândite, în timpul orelor de curs, cu cele practice.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.