Cu trenul în doi

Îndrăgostiții au reduceri la bilete de tren de Valentine’s Day și Dragobete! O  reducere de 50 % față de tariful întreg pentru un bilet la clasa I-a și a II-a, doar în momentul cumpărării a două bilete pentru același tren InterRegio, pe aceeași rută și în aceeași zi. Oferta este valabilă doar la casele de bilete CFR.

În zilele dedicate iubirii, CFR Călători vine cu oferte inegalabile. De Valentine’s Day și Dragobete, CFR taie prețurile biletelor pe jumătate. Astfel, pentru zilele de 14 și 24 februarie, îndrăgostiții își vor putea cumpăra două bilete la preț de unul. Prin oferta “Plimbați-vă în doi!! Jumătate tu, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg la clasa I-a și clasa a II-a. Reducerea se acordă la achiziționarea a două bilete pentru același tren InterRegio și este disponibilă exclusiv la casele de bilete din stațiile CFR.

Oferta nu permite amânarea, anticiparea și întreruperea călătoriei, nu permite diferența de rută și clasă, nu se cumulează cu alte reduceri și se va emite doar la casele de bilete.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.