Ghişeul standard vs ghişeul online

Doljenii preferă să stea la cozi pentru înmatricularea maşinilor. Cei mai mulţi se tem că legea privind eliminarea taxei de mediu se poate schimba şi că vor fi nevoiţi să plătească mult mai mult pentru înmatriculare. Aşa că preferă înghesuiala decât programarea online.

La puţin peste o săptămână de la eliminarea timbrului de mediu, Serviciul de Înmatriculări gestionează bine situaţia. Doljenii înarmaţi cu dosarele maşinilor vin şi la ghişeul online, dar şi la cozile de la ghişeele cu bonuri de ordine.

Poliţiştii nu îi pot convinge pe doljeni să se programeze online la înmatriculări. Principalul motiv este că pe internet programarea este făcută peste două-trei săptămani, dar scapă de statul la cozi. Oamenii se tem ca nu cumva între timp guvernul să se răzgândească şi să revină la taxa de mediu.

Reprezentanţii Serviciului de Înmatriculări sunt însă siguri că în scurt timp lucrurile vor intra pe un făgaş normal. Vor rămâne oamenii care vor prefera cozile, dar mai puţini la număr. Ceilalţi vor opta pentru programările online.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.