“DRAGOBETE cu desCÂNTEC”

Spectacol folcloric special de Dragobete, la Teatrul pentru copii şi tineret „Colibri”. Evenimentul este organizat de Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”, iar atmosfera de sărbătoare va fi întreţinută de artişti îndrăgiţi , precum Mariana Ionescu Căpitănescu, Niculina Stoican, Petrică Miţu şi mulţi alţii. Spectacolul este programat pe data de 23 februarie, de la ora 18.

Conceptul, spectacolului organizat de Ansamblul Folcloric “Maria Tănase”, pe 23 septembrie, este unul aparte, prezentând, pe lângă cântece de dragoste, obiceiuri de Dragobete sau cântece de nuntă, şi momente din nunta tradiţională de altădată. Este o punere în scenă a tuturor momentelor esenţiale pe care le parcurg tinerii din momentul în care îşi mărturisesc dragostea şi până la întemeierea familiei. Acompaniamentul spectacolului va fi susţinut de orchestra ansamblului. Coregrafia, maestrul Ionel Garoafă.

Biletele pentru spectacolul  “DRAGOBETE cu desCANTEC” se găsesc la sediul ansamblului. Preţul unui bilet este de 30 lei, tarif întreg şi 20 de lei, tarif redus (elevi, studenţi şi pensionari).

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.