Cu impozitul la ghişeu

2017 a debutat cu dreptul pentru Direcţia de Taxe şi Impozite. De la începutul anului şi până în prezent au fost încasaţi aproximativ 11 milioane de lei, cu peste 5 milioane de lei faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Autorităţile locale vin cu veşti bune pentru contribuabili, astfel că de astăzi la sediul din Piaţa Centrală a fost dublat numărul de ghişee unde se pot plăti taxele şi impozitele către bugetul local.

Direcţia de Taxe şi Impozite din cadrul Primăriei Craiova, a încasat, de la începutul anului şi până în prezent, mai mulţi bani din taxe şi impozite decât în perioada similară a anului trecut. Contribuabilii din Bănie se grăbesc să beneficieze de reducerea de 10% pe care legea le-o acordă cetăţenilor care îşi achită taxele până la finele primului trimestru. De la începutul anului, suma colectată la bugetul local este de aproximativ 11 milioane de lei. Este vorba de impozitul pe clădiri şi terenuri, taxe judiciare şi extrajudiciare.

Pentru a veni în sprijinul contribuabililor, autorităţile locale au luat decizia de a dubla numărul ghişeelor deschise la sediul central al Direcţiei de Taxe şi Impozite.

Primul termen până la care contribuabilii îşi pot achita integral dările către bugetul local, beneficiind şi de o bonificaţie de 10%, este 31 martie, cel de-al doilea termen este stabilit pentru 30 septembrie.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.