Transport CFR, pe bază de card

Reduceri la călătoriile cu trenul, cu Cardul Tren Plus. În baza acestui card, pasagerii beneficiază de 25% reducere, pentru un număr nelimitat de călătorii, cu trenuri de orice rang, la clasa a I-a sau a II-a. Cardul are valabilitate timp de 1 an, este nominal şi netransmisibil. Tariful pentru emiterea acestuia este de 100 lei.

25% reducere timp de 1 an la călătoriile cu trenul cu Cardul Tren Plus. Cardul este recomandat celor care utilizează frecvent călătoriile cu trenul. Acesta poate fi procurat de către persoanele interesate de la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor de voiaj CFR. Pentru a intra în posesia lui, călătorii trebuie să completeze un scurt formular. În baza cardului, pot fi cumpărate bilete pe orice rută, la trenurile Regio sau Inter Regio, la clasa a I-a sau a II-a, cu o reducere de 25% din tariful de transport.

Tariful de rezervare a locului se achită integral. Posesorii cardului care achiziţionează bilete online beneficiază, în plus, şi de o reducere suplimentară de 5%. În tren, călătorul are obligaţia de a prezenta biletul, însoţit de  Cardul Tren Plus, precum şi actul de identitate.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.