Taxa de cazier nu se mai plăteşte!

Adio taxă de cazier, adio cozi la ghişee! Începând cu 1 februarie s-a eliminat taxa de 10 lei pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar şi pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, numărul de ghişee a fost dublat, astfel că în fiecare dimineaţă documentele vor fi eliberate de către doi lucrători.

Începând de ieri, la primirea cererii de obţinere a certificatului de cazier judiciar, nu se va mai solicita chitanţa prin care se face dovada achitării taxei de 10 lei. Ca urmare a scoaterii acestei taxe, dar şi pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, programul la Ghişeul de eliberare a Certificatelor de cazier se modifică, iar certificatele de cazier vor fi eliberate de către doi lucrători.

Doljenii pot intra în posesia certificatelor de cazier la orice poliţie orăşenească sau municipală din judeţul Dolj fără a mai fi nevoie să se deplaseze la ghişeul din municipiul Craiova. Pentru a obţine un certificat de cazier judiciar din România, persoanele interesate pot depune personal cererea-tip, cu datele complete de stare civilă şi motivată.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.