Adio, timbru de mediu!

Unii s-au programat online şi au scăpat de stres, alţii au preferat cozile de la ghişee. Vorbim despre doljenii care au ales să-şi înmatriculeze, astăzi, maşinile, fiind prima zi de când nu se mai plăteşte timbrul de mediu.

Lucrătorii Serviciului de Permise şi Înmatriculări ştiau că odată cu eliminarea taxei de mediu la sediul instituţiei va fi aglomeraţie. Aşa s-a şi întâmplat, dar la ghişeul unde stăteau doljenii care nu s-au programat online. Noutatea este că tot de astăzi oamenii obţin mai întâi un bon de ordine după care, atunci când sunt înştiinţaţi printr-un sistem audio-video, merg la ghişeu cu dosarul bine întocmit.

Cel mai simplu a fost pentru cei programaţi online. Aceştia ştiu cu precizie ora la care trebuie să se prezinte la ghişeu, aşa că timpul irosit stând la cozi a fost 0.

Reprezentanţii Serviciului de Permise şi Înmatriculări îi sfătuiesc pe doljeni să se programeze online pentru înmatricularea maşinilor pentru a evita aglomeraţia de la ghişee. Cei care nu ştiu sa folosească internetul pot apela la angajaţii Birourilor Auto care contra cost le pot întocmi dosarele de înmatriculare şi le pot face şi programarea la ghişeu.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.