Cozi interminabile

S-au îmbulzit şi astăzi la ghişee. Vorbim despre doljenii care încă nu au aflat că programul de lucru la caziere a fost prelungit. Mai mult, cei din mediul rural, ce puteau să solicite documentul în cel mai apropriat oraş, au bătut drumul până la Craiova să stea la coadă.

Conducerea Serviciului Caziere a anunţat de ieri că prelungeşte până la ora 18 programul de lucru, tocmai ca oamenii să nu se mai înghesuie de la primele ore la ghişee.

Mulţi, însă nu au ştiut acest lucru şi s-au aşezat la cozi cu noaptea în cap. Alţii, veniţi din mediul rural nu ştiau că pot solicita cazierul judiciar în cel mai apropiat oraş de domiciliu, aşa că au bătut drumul până la Craiova.

Cazierul judiciar se solicită şi se eliberează personal şi funcţionează în regim “pe loc”, excepţie făcând persoanele care au antecedente penale, cărora le sunt eliberate în trei zile de la data depunerii cererii. Certificatul de cazier judiciar este valabil 6 luni de la data întocmirii şi numai în scopul pentru care a fost eliberat.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.