“Sănătate dentară de nota 10”

Liceul „Charles Laugier” din Craiova, gazda evenimentului “Sănătate dentară de nota 10”. Proiectul, coordonat de medicul stomatolog Andrei Ilie, se adresează elevilor din toate ciclurile de învăţământ şi are ca scop educaţia în ceea ce priveşte igiena dentară.

14 voluntari din cadrul Asociaţiei studenţilor în medicina dentară coordonaţi de medicul stomatolog, Andrei Ilie, le-au vorbit elevilor de la Liceul “Charles Laugier” din Craiova despre importanţa igienei dentare. Liceenii au participat la şedinţe de profilaxie dentară, în cadrul proiectului „Sănătate dentară de nota 10”.

Cristina Dumitru este una dintre studentele voluntare venite la Liceul “Charles Laugier”. Tânăra se declară încântată de proiectul la care participă, pentru că are astfel ocazia să îi înveţe pe cei mici să aibă mai multă grijă de dinţii lor.

Pentru Liceul „Charles Laugier” este încă o activitate extra-şcolară, la care iau parte atât elevii, cât şi cadrele didactice din unitate.

„Sănătate dentară de nota 10” a debutat în urmă cu nouă ani şi are drept scop măsuri profilactice de sănătate . Din grupul de lucru fac parte doi medici, un farmacist şi 16 studenţi voluntari.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.