Performanţă premiată

Pentru al patrulea an consecutiv platforma de comunicare energynomics.ro a premiat cele mai meritorii companii si proiecte ale anului, în energie. Personalităţi din domeniul energetic au deschis seara de gală a energiei, desfăşurată la Cercul Militar Naţional din Bucureşti. Alături de firme mari din domeniu, s-a remarcat şi Universitatea din Craiova printr-un sistem inovativ de monitorizare care a fost implementat la Complexul Energetic Oltenia.

Universitatea din Craiova  a fost reprezentată la Gala Energeticii, desfăşurată la Bucureşti, de către o echipă coordonată de prof univ dr Petre Nicolae de la  Facultatea de Inginerie Electrică. Craiovenii au obţinut un premiu pentru reuşite extraordinare în domeniul energetic.

Echipa a fost compusă din profesori universitari, doctorazi, masteranzi, studenţii din ciclul licenţă şi tehnicieni.

Sistemul de monitorizare este funcţional şi la ora actuală. Acesta a fost construit din motive de necesitate tehnică pentru asigurarea unor parametri normali de funcţionare a transformatoarelor de măsură de tensiune din cadrul grupului 5 de la sucursala Electrocentrale Turceni, din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.