Pregătiţi pentru a ajuta

Instruiţi să acorde primul ajutor în caz de accident rutier. Elevii şcolilor postliceale sanitare au avut ocazia, în acest weekend, să utilizeze echipamentul celor de la SMURD şi să înveţe care sunt paşii pentru acordarea primului ajutor.            Acest exerciţiu a avut loc în cadrul cercului pedagogic ce a avut ca temă “Noile concepte terapeutice însuşite de elevii şcolilor postliceale în stagiile de practică”.

SMURD se confruntă cu foarte multe solicitări dintre cele mai diverse, de aceea este mai mult decât necesar să aibă personal suficient și bine pregătit. Intervenția din teren este cea care pune în valoare toate cunoștințele teoretice și practice acumulate în anii de studiu.

În cadrul cercului pedagogic care a avut ca temă”Noile concepte terapeutice însuşite de elevii şcolilor postliceale în stagiile practice,” reprezentanţii şcolilor sanitare din judeţul Dolj şi cadrele didactice ale acestora s-au  întâlnit ca să-şi împărtăşească din experienţa profesională în cadrul cercului .

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.