„Natura dăruieşte”

A devenit deja tradiţie ca, în preajma sărbătorilor de iarnă, Facultatea de Agronomie a Universităţii din Craiova şi Cercul studenţesc de Botanică şi Conservarea Biodiversităţii „Agro-Forest” să organizeze, în scop caritabil, evenimentul „Natura dăruieşte”. În acest an, Aula „Alexandru Buia” a găzduit un spectacol, dar şi o expoziţie de aranjamente realizate de studenţi. Sumele strânse din vânzarea acestora vor fi folosite pentru a sprijini financiar o elevă de la Școala Gimnazială „Decebal”, cu rezultate deosebite în activitatea şcolară.

Sub sloganul “Natura dăruieşte,” studenţii Facultăţii de Agronomie au organizat în faţa Aulei „Alexandru Buia” din complexul Agronomie un eveniment caritabil. Aceştia au pregătit o expoziţie cu vânzare, un concert de colinde şi o mulţime de aranjamente de Crăciun.

Spiritul sărbătorilor de iarnă va poposi în casa unei eleve cu situaţie materială precară de la Şcoala Gimnazială „Decebal”.

Şi studenţii Facultăţii de Teologie din Cadrul Universităţii din Craiova au dat o mână de ajutor la aducerea spiritului sărbătorilor de iarnă în cadrul evenimentului „Natura dăruieşte” printr-o serie de colinde în interpretare psaltică.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.