„Tinerii dezbat”

„Tinerii dezbat”, cu noi reguli! Cea de-a VIII-a ediţie a competiţiei naţionale de dezbateri academice se va desfăşura într-un nou format. Sunt mai multe elemente pe care le aduce viitoarea configuraţie a concursului. În primul rând, este vorba despre introducerea etapei judeţene pentru a da şanse egale tuturor judeţelor şi de apariţia secţiunii „avansaţi” pentru elevii care au participat la ediţiile anterioare ale concursului.

Cea de-a VIII-a ediţie a competiţiei naţionale de dezbateri academice „Tinerii dezbat” se va desfăşura într-un nou format.

„Tinerii dezbat” este cel mai amplu program de dezbateri pentru elevi. Programul  este o olimpiadă a înțelegerii și promovării valorilor democratice prin dezbateri argumentate, un exercițiu al unei atitudini deschise către diferențe sociale, etnice și de gen. Temele pe care elevii le dezbat, atât în perioada de pregătire, cât și la competițiile regionale și competiția națională sunt alese de comun acord de către parteneri și sunt de regulă din sfera drepturilor minorităților, a libertăților civile, a valorilor democratice.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.