Pentru sărbători liniştite

Atenție la buzunare! Hoții nu își iau liber de sărbători.Poliţiştii doljeni atrag atenţia asupra numeroaselor furturi care au loc în perioada sărbătorilor  de iarnă. În acest context, poliţiştii au realizat o serie de sfaturi importante pentru a evita atragerea atenţiei hoţilor. În primul rând sunt atenţionaţi craiovenii care merg la cumpărături şi nu sunt atenţi la poşetele sau portofelele personale.

Furturile din buzunare şi genţi se comit în special în locurile aglomerate. Dacă sunteţi împins în astfel de locuri, verificaţi-vă imediat buzunarul cu bani sau geanta, pentru a fi siguri că nu sunteţi victima unei înscenări a unui hoţ. Pentru a vă bucura pe deplin de bunurile cumpărate, Poliţia Română vă oferă câteva sfaturi.

La cumpărăturile online nu furnizaţi codul numeric personal, seria şi numărul de buletin, întrucât vânzătorul nu are nevoie de aceste informaţii. Nu oferiţi niciodată informaţiile de pe card dacă site-ul nu foloseşte o conexiune securizată şi dacă reputaţia acestuia este îndoielnică.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.