Teatrul „Colibri” în Ucraina

Teatrul pentru copii şi tineret „Colibri”, din Craiova, participă în această perioadă, la Festivalul Internaţional al Teatrelor de Papuşi DniproPuppetFest¸ găzduit de Teatrul Municipal de Păpuşi Dnipro şi Unima – Ucraina. În cadrul festivalului, Teatrul Colibri va participa la dezbaterea cu tema „Teatrul de păpuşi pentru adulţi”.

Teatrul „Colibri” din Craiova participă în această perioadă la Festivalul Internaţional al Teatrelor de Papuşi DniproPuppetFest, organizat în Dnipro, Ucraina. Teatrul pentru copii şi tineret „Colibri” din Craiova reprezintă România la acest festival şi va participa la dezbaterea cu tema „Teatrul de păpuşi pentru adulţi: orizonturi, perspective, realizări”, iar pe 1 decembrie, va prezenta spectacolul „Poveste despre Hansel şi Gretel”, după Fraţii Grimm. Povestea este abordată din perspectiva relaţiilor de familie, cu amintiri, traume, dragoste, într-o plăcută atmosferă de muzică şi lumini.

Pe 1 decembrie, Fabrica de poveşti electroCOLIBRI îşi deschide porţile de Ziua Naţională a României, între orele 10,00 – 18,00, pentru toţi craiovenii care îşi doresc să vadă păpuși, decoruri, elemente de recuzită din spectacolele care au fost și sunt parte din repertoriul instituției, să intre în culise, să urce pe scenă, să admire picturile realizate de tinerii talentați ai Craiovei.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.