Concurs finalizat

S-a încheiat oficial concursul pentru directorii unităţilor de învăţământ preuniversitare. În urma  desfăşurării celor două probe, 296 de cadre didactice vor fi directori de şcoli în judeţul Dolj. Contestaţiile se pot depune doar pentru proba de interviu, în intervalul 21 – 24 noiembrie, urmând ca rezultatele finale să fie afişate pe 9 decembrie.

În localităţile Braloştiţa şi Apele Vii concursul s-a finalizat fără ca cei doi candidaţi să fie evaluaţi din cauză că administraţiile locale nu şi-au trimis reprezentanţii în comisii. În total , 296 de dascăli au promovat concursul pentru directori. Dintre ei, 207 vor fi manageri de şcoli, iar alţi 89 directori adjuncţi. 32 de candidaţi au fost respinşi, iar 51 de profesori nu s-au prezentat la testări.

Cadrele didactice, care au promovat concursul pentru ocuparea funcţiei de director şi directori adjuncţi în unităţile de învăţământ preuniversitare, vor semna un contract pe patru ani. Profesorii vor fi validaţi în noile funcţii la începutul anului viitor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.