Investiţie de 500.000 de euro

Gheorghe Popescu reinvesteşte în şcoala de fotbal de la Hanul Doctorului. Fostul fundaş al naţionalei va renova şcoala de fotbal pe care o deţine şi care intrase în faliment în octombrie 2014. Vor fi modernizate clădirile şi se vor schimba terenurile artificiale cu un gazon special adus din Olanda.

Şcoala de Fotbal “Gică Popescu” va fi modernizată şi readusă la standarde europene. Fostul fundaş al naţionalei va investi 500.000 de euro în şcoala de fotbal pe care o deţine. Lucrările au început deja mai ales că în şcoală sunt peste 180 de sportivi care au nevoie de condiţii cât mai bune la antrenamente.

În 2014, Şcoala de Fotbal “Gică Popescu” a tras oficial obloanele după ce tribunalul a pronunţat falimentul.  Înfiinţată în 2000, gruparea, care acum poartă numele de Academia de Fotbal “Gică Popescu”, a produs peste 50 de jucători care evoluează în Liga I şi 80 în Liga a II a. 18 fotbalişti au fost transferaţi în străinătate, cel mai titrat fiind Adrian Stoian care evoluează în Italia, în Seria A.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.