Recunoaştere academică

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii din Craiova a acordat ,astăzi, titlul de de Doctor Honoris Causa Domnului profesor universitar doctor Christian Heiss, medic specialist ortopedie – medicină sportivă – chirurgia mâinii la University Hospital of Giessen –  Marburg Germania. Evenimentul a reunit cadre didactice ,medici  şi studenţi .

Festivitatea de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa a avut loc în Sala Albastră a Universităţii din Craiova .Studenţi,medici şi cadre universitare au fost încântaţi să asiste la un astfel de eveniment, mai ales că medicul Christian Heiss este o personalitate de renume internaţional.

Decizia  Universităţii  din Craiova de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa profesorului. Univ. Dr. Christian Heiss reprezintă atât manifestarea recunoaşterii prestigioasei sale activităţi ştiinţifice din domeniul medicină, cât şi continuarea unei tradiţii începute cu mulţi ani în urmă, prin care Universitatea din Craiova îşi exprimă admiraţia şi preţuirea faţă de personalităţi marcante ale lumii academice internaţionale.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.