Proiecte pentru studenţi

Forumul Carierei se deschide, mâine, la Universitatea din Craiova. Peste 50 de firme vor fi prezente la eveniment, pregătite să îi întâmpine pe studenţi cu proiecte atractive, dar şi ateliere care acoperă o gamă variată de debuşee profesionale. Tot mâine va avea loc şi inaugurarea proiectului INCESA, ocazie cu care vor fi lansate cinci proiecte POC, contracte în valoare de peste 30 milioane de lei şi vor fi prezentate şase proiecte Bridge, în valoare de  peste 3 milioane de lei.

Prima ediţie a Forumului Carierei, organizată de Universitatea din Craiova, reuneşte peste 50 de agenţi economici din toată ţara, reprezentanţi ai autorităţilor locale din cele cinci judeţe ale Olteniei, şi cel mai important reprezintă o ocazie unică de interacţiune între angajatori şi studenţi.

Eforturile în sprijinul dezvoltării regiunii şi pregătirii celor mai buni specialişti se conturează mâine cu deschiderea oficiala a Infrastructurii de cercetare în ştiinţe aplicate, în prezenţa studenţilor şi a peste 150 de personalități reprezentând ambasade, autorități publice, mediul de afaceri și comunitatea academică.

Valoarea adusă de INCESA comunităţii locale şi judeţene este recunoscută şi de autorităţile judeţene.

Centrarea studentului în mijlocul activităţilor desfăşurate la Universitatea din Craiova face din organizaţiile studenţeşti parteneri de bază pentru instituţia academică.

Sprijinirea studenţilor în trecerea de la viaţa de studiu către integrarea pe piaţa muncii este un obiectiv major al conducerii Universităţii din Craiova.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.