Cursuri IELTS

Pregătire IELTS cu un vorbitor nativ la Facultatea de Litere a Universităţii din Craiova. Centrul de limbi străine INTERLINGUA organizează un curs de pregătire pentru susţinerea examenului IELTS. Cursul are durata de 50 de ore, care vor fi distribuite pe parcursul a 7 săptămâni.

Universitatea din Craiova organizează cursuri de pregătire în vederea promovării cu succes a examenului IELTS prin Centrul de Limbi Moderne  „Interlingua” din cadrul Facultăţii de Litere. Scopul acestui program este îmbunătăţirea competenţelor de ascultare, citire, redactare şi vorbire, în conformitate cu structura testului IELTS. Costul total al acestui curs este de 500 Ron.

Pentru înscriere trebuie completată o cerere tip şi depusă la secretariatul Facultăţii de Litere sau trimisă pe adresa de e mail a Centrului de Limbi Moderne „Interlingua”: [email protected]. Susţinerea examenului IELTS, organizat de British Council în colaborare cu Universitatea din Craiova, este programată pentru data  de 3 decembrie 2016 în Universitatea din Craiova.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.