Zbor către Paris şi Veneţia

Noi destinaţii de pe Aeroportul din Craiova.  Oltenii vor putea zbura, din primăvară, către Paris și Veneția, anunțul a fost făcut, astăzi, de reprezentanții companiei Wizz Air. Potrivit acestora, prețul unui bilet va porni de la 69 de lei. Cursele spre aceste destinaţii vor începe din luna martie 2017.

Din luna martie a anului 2017 Wizz Air va introduce două noi rute de pe Aeroportul din Craiova. Este vorba despre Veneţia Treviso şi Paris Beauvais, cu două curse săptămânale.

De pe Aeroportul din Craiova această companie low cost va zbura către şapte destinaţii din Europa: Barcelona, Bologna, Londra, Milano, Paris, Roma şi Veneţia. Biletele se pot rezerva deja, cu preţuri începând de la 69 de lei. Avionul care va deservi cele două noi destinaţii are 180 de locuri. De asemenea, se mai suplimentează zborurile către Bologna, Londra şi Roma cu trei zboruri.

Biletele sunt deja disponibile şi pot fi rezervate pe site-ul companiei la preţuri reduse.Odată cu noile zboruri spre Paris si Veneţia, compania low cost oferă acum, din Craiova, 7 rute spre 4 ţări.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.